Ads 468x60px

Translate

понедељак, 24. јун 2013.

S Beam

Da li često delite određeni multimedijalni sadržaj sa svojim prijateljima putem Vaših mobilnih telefona? Da li je Bluetooth previše spor za Vaš ukus? Da li biste voleli da sve to može da ide dosta brže? Recimo 1GB/min? Da li biste voleli da je moguće samo prisloniti Vaš telefon uz telefon Vašeg prijatelja i da on na svom telefonu automatski počne da gleda video koji Vi gledate na svom, ili sliku, ili da počne da sluša muzičku numeru koju Vi upravo slušate na svom, ili da pristupi internet vezi kojoj Vi upravo pristupate preko svog telefona? Ako je Vaš odgovor na sva ili na neka od ovih pitanja ''Da'', onda je ova opcija prava stvar za Vas:


S Beam


  1. Čemu služi? Ova opcija Vam omogućava da šaljete fajlove sa svog telefona na telefon Vaših prijatelja i do 10x većom brzinom nego što biste to uradili putem Bluetooth-a. Takođe, možete poslate prijatelju i video ili sliku koji upravo gledate ili muzičku numeru koju upravo slušate, ili web sajt kome upravo pristupate jednostavnim naslanjanjem telefona uz telefon i potvrđivanjem dodirom ekrana. Korisno zar ne?
  2. Procenat korisnosti? 50%. Ma koliko ova opcija bila korisna, retko ćete je koristiti, jer malo ljudi poseduje Galaxy S3, Galaxy S3 mini, Galaxy Note 2 ili Galaxy S4 telefone na kojima je ova opcija dostupna. Ukoliko imate prijatelja koji poseduje telefon kao i Vi, onda će Vam, možda ovo biti i mnogo više korisno.
  3. Kako uključiti? Uđite u PODEŠAVANJA, zatim u JOŠ PODEŠAVANJA, i onda S BEAM uključite pomeranjem kliznog prekidača sa leva na desno.



Нема коментара:

Постави коментар