Ads 468x60px

Translate

понедељак, 24. јун 2013.

Više prozora (MultiTasking)

Da li volite da radite dve stvari istovremeno? Da li Vam je često potrebno da koristite još jednu aplikaciju pored one koju već upotrebljavate da biste uradili ono što želite? Da li Vam smeta da stalno zatvarate ili spuštate jednu i odlazite u drugu aplikaciju, a onda sve ponovo isto samo u suprotnom smeru? Da li biste voleli da možete na jednom mestu imati obe aplikacije i istovremeno ih korisititi? Ako je Vaš odgovor na sva ili na neka od ovih pitanja ''Da'', onda je ova opcija prava stvar za Vas:

Više prozora (MultiTasking)
  1. Čemu služi? Ova opcija Vam omogučava da koristite dve aplikacije istovremeno. Da, recimo, pretrazujete internet i dopisujete se preko Facebook-a, da slušate ili gledate nešto na YouTube-u i da kucate poruke, da gledate slike u svojoj Galeriji i da  se dopisujete putem Hangouts-a ili ChatOn-a.
  2. Procenat korisnosti? 70%. Ova opcija poseduje veliki potencijal i za stoprocentnu korisnost, ali sve dok za nju budu omogućene samo osnovne aplikacije, neće se toliko upotrebljavati. Trenutno, MultiTasking podržavaju samo: Google Chrome, E-pošta, ChatOn, Gmail, Galerija, Poruke, Internet, Video player, YouTube, Google Maps, Hangouts i Facebook.
  3. Kako uključiti? Opciju morate prvo aktivirati odlaskom u PODEŠAVANJA, zatim u EKRAN i čekiranjem opcije VIŠE PROZORA, a onda je možete pozivati ili sklanjati dugim pritiscima na desni taster (BACK) koji se nalazi odmah sa desne strane vašeg HOME tastera. Kada ste to uradili pojaviće se sidebar ili bottombar ili topbar (zavisi gde ste odredili da se pojavi) sa dostupnim aplikacijama.

Нема коментара:

Постави коментар